Medcezir 16. Bölümde Yaman ve Mira'nın buruk yılbaşı gecesi - Star TV

Medcezir 16. bölümde Medcezir hayranlarını birçok sürpriz bekliyor. Medcezir'de Yaman ve Mira'nın aşkı sönük bir yılbaşına şahit oluyor.

Medcezir 16. Bölümde Yaman ve Mira'nın buruk yılbaşı gecesi - Star TV
Medcezir 16. Yeni Bölümünde Yaman ve Mira barışacak mı?

Yaman ve Mira Aralarına Giren Kara Kediden Kurtulabilecekler mi ?
Ekranların sevilen dizisi Medcezir'de Yaman ve Mira arasına giren kırgınlığın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Yaman karakterinin yılbaşı gecesi Mira'yı düşünerek hüzünle çaldığı gitar izleyenleri ekran başına toplayacak.

Leyla Yaman için işbaşında !
Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Yaman ve Mira'nın arasındaki beklenmeyen gerginlik dizinin hayranlarına üzüntüye boğdu. Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Mira karakterinin söylediği İsyan şarkısı ise büyük beğeni toplamıştı. Yeni bölümü barışmaları için merakla bekleyen izleyenleri bu hafta Leyla cephesinden yeni bir sürpriz bekliyor.

Mira öfkesinin kurbanı
Medcezir'de bu hafta; Mira'nın öfkeyle söylediği sözler Yaman'ın büyük bir hayal kırıklığına uğramasına sebep oluyor. Yeni yıla ayrı ayrı ve kırgın giren sevgililerin duygu dolu sahnelerinin ekrana geleceği bu bölümde Yaman'ın Tozludere'deki geçmişi ile ilgili sırları ortaya çıkıyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide Yaman'ın gerçeğe dönüşen en büyük korkusu izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Medcezir Yayın Günü: 3 Ocak Cuma
Medcezir Yayın Saati: 20.00