Göynük'te Toki Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Bolu'nun Göynük ilçesinde yapımı tamamlanan 240 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Göynük Belediye Başkan Kemal Kazan, AA muhabirine, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Göynük Belediyesi iş birliği ile Sofu Ali Mahallesi Bey Tepesi Mevkinde yapımı tamamlanan 240 konut 1 cami ve 1 iş merkezinden oluşan yaşam alanının hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden itibaren, ilçenin en büyük sıkıntılarından biri olan konut sorununu çözmek amacıyla 2010 yılında başlattıkları çalışmalar neticesinde TOKİ konutlarının inşaatına başlandığını hatırlatan Kazan, "Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Göynük TOKİ Toplu Konutlarını hak sahiplerine teslimatını gerçekleştirdik. İlçemizde yaşanan konut sıkıntısını çözmek için vermiş olduğumuz bu sözü yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"Bu güne dek Göynük'te tarihinde yapılmamış yatırımları, ilçemiz ve halkımız için sorun teşkil eden sıkıntıları ortadan kaldırmak adına birçok projeye imza attık" diyen Kazan, "TOKİ, yaşanan konut sıkıntısının önüne geçilmesi, vatandaşlarımızın daha modern ve güzel binalarda hayatlarını devam ettirebilmeleri açısından gerçekleştirilmiş güzel bir proje. Tüm konut sahiplerine evlerinde sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Kaynak: AA