Beni Böyle Sev 45. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 28. Bölümüyle 7 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 45. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Beni Böyle Sev Dizisi 45. bölüm özeti:

Ayşem Nadide ' nin beklenmedik ziyaretiyle şaşkına döner. Üstelik Nadide ondan önemli bir konuda yardım ister. Ayşem vicdanı ve Ömer ' in katı tavrı arasında sıkışıp kalır. Öte yandan Ömer, ilk defa Ayşem ' den kendisiyle ilgili bir konudan uzak durmasını ister. Eda ve Nail hala baş başa konuşamamaktan dolayı sıkıntılıdır.

Nihayet gizli gizli buluşurlar. Ama beklenmedik bir şekilde tanıdık gözlerden kurtulamazlar… Feridun ' un ilgisi Fahriye ' nin başına dert olur. Reyhan giderek kontrolden çıkar; yaşadığı sıkıntıların üstüne, en yakın arkadaşını da paylaşmak istemez. Her an Fahriye ' nin peşindedir.

Reyhan ' ın tavırları dayanılacak gibi değildir. Haluk ve Deniz ev ararken komik durumlara düşerler. Haluk her zamanki neşeli haliyle olayları hafife alır. Ancak Deniz, kırıcı sözleriyle babasını üzer…

Burak, şirkette köklü değişikliklere giderken takındığı acımasız tavırla Reha ' nın beğenisini kazanır. Burak, şirkette zirveye doğru yol alırken Seda ' nın kalbini kazanmaya çalışmayı da ihmal etmez.

Furkan Seda ' ya yaşattıkları için çok üzgündür. Ayşem ona barışmaları için bazı önerilerde bulunur. Bunun üzerine Furkan, Seda ' yı görmeye gider. Fakat Seda ' nın hayatı sürpriz bir telefonla alt üst olur, zor bir durumla karşı karşıyadır.

Onu kurtarabilecek tek kişi ise Burak ' tır. Furkan ' ın hevesi yarıda kalır… Ayşem, Ömer ' le konuşurken markette çalıştığı gün olanlarla ilgili bazı şeyler öğrenir. İyice kafası karışmış bir halde dükkana gider. Korktuğu şey başına gelmiştir.