Ak Parti Dikili Adayı Ahmet Dağdelen Hızlı Başladı

İzmir’in Dikili ilçesinde belediye başkanlığına aday gösterilen AK Partili Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, seçim çalışmalarına ilçe pazarındaki esnafları ziyaret ederek başladı.

Ak Parti Dikili Adayı Ahmet Dağdelen Hızlı Başladı

AK Parti Dikili İlçe Başkanı Levent Bahçıvan ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette esnaflar ve vatandaşlar Başkan Adayı Dağdelen’e büyük ilgi gösterdi. Başkan Adayı Dağdelen, bütün pazar esnafını tek tek dolaşarak hatırlarını sordu ve sorunlarını dinledi.

Pazarcı esnafından ve vatandaşlardan destek isteyen Başkan Adayı Dağdelen şunları söyledi: “8 gün önce aldığımız bu görev ile omuzlarımıza büyük bir yük bindi. Bu yükü halkımızla beraber onların desteğiyle inşallah çözeceğiz. Bugün ilk defa pazaryeri ve ufak esnaf ziyaretleri ile günü değerlendirdik. Halkımızla kucaklaştık. Çok iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah Allah mahcup etmez. Biz, Çandarlı’daki yaptıklarımızı Dikili’de de yapacağız. Burada yaptıklarımız, Dikili’de yapacaklarımızın teminatı olacak. Birçok insanımız ‘Çandarlı’da çok iyi işler yaptınız. İnşallah Dikili’de de bunları yaparsınız.’ diyor. Ben de aynı görüşteyim. Biz orda, buradakinin 5 katı, 10 katı daha fazla çalışarak, büyük projeler gerçekleştirerek Dikili’ye de hizmet edeceğiz. Dikili’nin hizmete susamışlığını gördüm bugün. O susamışlığı da bizim yağmurlarımızla, Nisan yağmurları gibi inşallah giderceğiz.”
Dikili’nin su sıkıntısını hatırlatan Başkan Adayı Dağdelen, açıklamasına şöyle devam etti: “Gittiğimiz her yerde insanlar ‘Dikili’de su akmıyor, Çandarlı’da su akıyor.’ diye bahsettiler. Bizim hakikaten 365 gün 24 saat içilebilir ve kullanılabilir suyumuz var. Bunları yaptığımız sondajlar ile takviye ettik. Şuanda 150 bin kişiye yetecek içme suyu göleti yaptırıyoruz. Ama Dikili’nin suyu kışın da yazın da günlerce kesiliyor. Bunun şikayetini aldım orada. İnsanlar büyük şikayet içindeler. Yolları, park yerleri, imarlaşması, alt yapısı, kanalizasyonu ve arıtması gibi konularda da büyük sıkıntılar var. Bu sıkıntıları halkımız bize iletti. İnşallah, halkımızın oyları ile belediye başkanı olursak bu sorunları çözeceğimizi düşünüyorum. Çok iyi bir Dikili ve çok iyi bir Çandarlı bizi bekliyor.”
Kaynak: İHA