Halkevleri'ne Meçhul 'Mansur Yavaş' kargoları

Ankara'da CHP adayı Mansur Yavaş'ın 1990'lı yıllara ait olduğu belirtilen konuşma metinlerinin sahte adres ve isimle çeşitli adreslere postalandığı iddia edildi.

Halkevleri'ne Meçhul 'Mansur Yavaş' kargoları
Halkevleri Genel Merkezi ve Ankara şubelerine sahte adres ve isimle gönderilen mektuplarda CHP Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın 1990'lı yıllarda yaptığı komünizm karşıtı konuşmalarının metinleri verildi.

TEK SAYFALIK YAZI VE FLASH DİSK


Sendika.org internet sitesinde yer alan habere göre, dün öğle saatlerinde Halkevleri Genel Merkezi ile Mamak, Saimekadın, Dikmen, İlker ve Batıkent şubelerine birer kargo gönderildi. “Salih Eğri–Can Kuyumculuk” sahte adı ve sahte telefon numarası ile 25 Ocak öğle saatlerinde Yurtiçi Kargo'nun Emek şubesinden gönderilen kargoların içerisinden bir zarf, zarfın içinden ise tek sayfalık bir yazı ile bir flash disk çıktı.

90'LI YILLARA AİT MİTİNG KONUŞMASI

Flash diskin içerisinde ise Mansur Yavaş'ın 90'lı yıllara ait olduğu anlaşılan bir MHP mitingi konuşmasının görüntüleri yer aldı.

Görüntülerin Halkevleri'ne ulaşmasından birkaç saat sonra internet üzerinden de yayıldığı öğrenildi. Yavaş'ın miting konuşması önce Youtube'a yüklendi, ardından farklı sitelerde eş zamanlı olarak yayımlandı.

Halkevleri'ne Meçhul 'Mansur Yavaş' kargoları