Gönül Hırsızı 9. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

“Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ama çoğu zaman da eğlenceli bir dizi’ olarak nitelendirilen Gönül Hırsızı 9. bölümüyle 31 Ocak Cuma akşamı TRT1’de ekrana gelecek.

Gönül Hırsızı 9. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Gönül Hırsızı Dizisi 9. Bölüm özeti:

Nadir Abi, Hülya ve Tarık'ın da yardımıyla inşaat projesinin gerçek yüzünü herkese duyurmuştur. Ancak inşaat şirketi sahipleri paraları alarak yurtdışına kaçar ve bu durum başta Hülya'nın babasını ve projeden ev alan Süreyya ile Ateş'i çok zor duruma düşürür.

Uygar'ın Tufan'ın adamları tarafından kaçırılmasıyla işler iyice karışır. Olan bitenden şüphelenip babasını takip eden Hülya, durumu hemen Tarık'a haber verir. Tarık ve arkadaşları Meftun'u da yanlarına alarak Uygar'ın yardımına koşar.

Tüm bunlar olurken bu duruma bir çözüm bulmak yine Nadir Abi'ye düşer. Nadir bütün mahalleliyi etrafına toplayarak bir konuşma yapar ve Uygar zor durumdan kurtarmak için yardım toplar.

Öte yandan Bakkal Edip ise Süreyya'nın aniden hastalanması yüzünden endişelidir. Uygar, Tufan ve adamlarının elinden kurtulacak mı? Nadir Abi Hülya'nın ailesine nasıl yardım edecek? Süreyya'nın Edip'i perişan eden hastalığı ne?