Aladağ Kaymakamı Kılıç'tan Başarılı Öğrencilere Tatil Hediyesi

Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç, ilçedeki ortaokul ve liselerde yarıyıl eğitimi sonunda başarılı olan öğrencileri gezi ile ödüllendirdi.

Kaymakam Tamer Kılıç, ilçedeki 9 okulda eğitim gören ve derslerinde başarı sağlayan 46 öğrencinin motivasyonunu artırmak ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla Adana' ya gezi düzenledi.

Kaymakam Tamer Kılıç'ın eşi Zeynep Kılıç'ın da katıldığı etkinlikte öğrencilere onur belgeleri verildi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kılıç ve eşi, öğrencilerle gelecek planlarına ilişkin sohbet etti ve çektirdikleri hatıra fotoğraflarından çerçeveleterek öğrencilere hediye etti.
Daha sonra, 3 boyutlu sinemaya götürülen çocuklar, Adana'nın tarihi ve turistik yerlerinden olan Ulu ve Merkez Camileri ile alışveriş merkezlerini gezdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Bilgiç, Kaymakam Kılıç'a düzenledikleri etkinlik için teşekkür ederek, "Bu öğrenciler bugünün çocukları ama biz onlara geleceğin öğretmenleri, valileri, kaymakamları, doktorları gözüyle bakıyoruz. Başarılı ve gelecek vaat eden öğrencileri ödüllendirmek için düzenlenen bu organizasyondan büyük onur duyduk. Çocuklarımıza anlamlı ve güzel bir tatil hediyesi oldur" dedi.

Etkinliğe, Milli Eğitim Şube Müdürü Baykal Başdemir, Öğretmen Evi ve AKşam Sanat Okulu Müdür Vekili Selim Onay, Sinanpaşa YBO Müdürü Mücahit Aydın'da katıldı.

Kaynak: AA