Ak Parti Trabzon’da Seçim Çalışmalarına Akçaabat’ta Sürdürdü

AK Parti'de belediye başkan adayların açıklanmasının ardından ilk seçim çalışmasını Akçaabat’ta yaptı.

Ak Parti Trabzon’da Seçim Çalışmalarına Akçaabat’ta Sürdürdü
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı Şefik Türkmen ve çok sayıda partili Akçaabat’ta, vatandaşlarla bir araya gelirken işyerlerini de tek tek ziyaret ederek esnafının sorunlarını dinlediler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen, kamu kuruluşlarından, lokantalara, çay bahçelerinden dükkanlara kadar bir çok yeri ziyaret ederken yaşlısından gencine her kesimden destek geldi. 2014 Yerel Seçimlerinde Akçaabatlılardan destek sözü alan Başkanlar, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, “Akçaabat’ta belediye başkanımız Şefik Türkmen başkanımızla yolumuza devam ediyoruz. Akçaabatlı hemşerilerimiz AK Belediyeciliğini hizmetlerini yakinen biliyorlar. Bu hizmetler yeni dönem dede aralıksız devam edecektir” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı ve AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen’de konuşmasında göreve geldikleri günden beri sürdürmekte oldukları çalışma azim ve heyecandan hiç bir azalma olmadığını ifade ederek, “Her zaman açıklıktan, şeffaflıktan yana olan belediyecilik anlayışımızla yolumuza devam ettik. Bundan böylede aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Çok güzel ve verimli bir aday adaylığı süreci yaşadık. Partimizin yetkili organları adaylık konusunda yeninden bize teveccüh gösterdi. Diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Bu yolda onlarla birlikte yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yükümüz ağır bu sorumlukla çok iyi çalışarak yeni dönemde Akçaabat’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar da, seçim çalışmalarına Maçka ilçesinde başladıklarını belirterek, “Bu süreç aday adaylığı sürecinde idi. Bugün Akçaabat’tayız. Adayımızda belli oldu. Başarılı işlere imza atan mevcut belediye başkanımız Şefik Türkmen ağabeyimizle yolumuza devam ediyoruz. AK parti olarak bütün belediyelere talip olduğumuz için ince eleyip sık dokuduk. Bazı belediye başkan aday adayı arkadaşlarımız başkan adayı olarak gösterilmedi. Her bir aday adayımız demokratik bir yarışa girerek hizmet adına yarıştılar. Genel merkezimizin aday belirleme kriterleri içersinde yapılan değerlendirmeler sonucu adaylarımız belirlendi. Aday adayı olan her arkadaşımız bizim yol arkadaşımızdır. Partimizin doğruluğunu dürüstlüğünü amaçlarının önde tuttukları için hepsine teşekkür ediyorum. Biz Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bugün 11 yılda halkımızın desteğiyle ikitidarımızı devam ettiriyoruz. Milletimizle bunu başarıyoruz. Adaletli ve bütün belediye teşkilatının kapılarını bu milletimize açarak vazifemizi Allah rızası için yaparak gariplerin yanında olarak bir daha 2023 hedefine ulaşmak için daha çok gayret edeceğiz. Başta Büyükşehir olmak üzere Akçaabat ve bütün ilçelerimizde seçimleri kazanarak Muhalefet partilerine bakın yine biz haklıydık diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Trabzon Belediye Başkanı, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında, “Akçaabat benim doğduğum yer. Bir kere Akçaabat’ı görmeye başladığımdan beri, biz beraberiz dediğimizden beri, bir ilçe değil adeta bir şehir görmekteyiz. Trabzon’umuza en büyük katkıyı veren bel kemiğimiz olan ilçesi Akçaabat ve benim görmeme gerek yok.Burada bütün kamuoyunun gözlerinin önünde. İlçe başkanımız, adayımız, aday adaylarımız hepsi omuz omuza kol kola vatandaşa hizmetkarıyız. Biz vatandaşla beraberiz vatandaşın içinden insanız. Halkın dertleriyle dertleniriz. Onun için uykumuz yoktur. Hizmetkarlık en büyük rütbedir. Bugüne kadar gerek arkadaşlarımız hepsi, başkan yarımcılarımız, ilçe başkanlarımız, il teşkilatımı, gençlik kollarımız, hanım kollarımız hepsi bu hizmetin en iyi en uzun şekilde sürdürülebilmesi herkese ulaşması için her türlü fedakarlığı yapmıştır yapacaktır. İşte Trabzon’umuz AK belediyecilikle birlikte tüm ilçeleriyle büyük şehir olarak her köşesine ulaşacağız” diye konuştu

Gümrükçüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tüm Türkiye’nin komployla bir dış uyumla seçimle gelen milli iradesinin yıkılmak istenmesine Akçaabat’ın en duyarlı olan vatandaşlarımızın tümünün partisi hangisi olursa olsun CHP, MHP, Saadet hangisi olursa olsun ülkenin milli iradesinin seçimle belirlenmesinden başka bir yol olmadığını, kirli oyunlara hiçbir şekilde geçit vermeyeceğini AK Parti ve tüm partiler olarak destekleyecek ve göstereceklerini onlardan ümit ediyor talep ediyor ve bekliyoruz. Ülkenin birliği 76 milyonun birliği onların ellerinde. İnşallah milli iradenin dışında hiçbir şeye geçit vermeyeceklerini AK Parti'yi hangi partiden olursa olsun destekleyeceklerini ümid ediyoruz.”
Kaynak: İHA