Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, belediye başkan adaylarını yarın saat 12.00'de 19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenecek aday tanıtım töreni ile Trabzon'a tanıtacaklarını bildirdi.

Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun bir aday adaylığı sürecinin ardından genel merkez ve teşkilatların hummalı çalışması sonucu belediye başkan adaylarının belirlendiğini ifade etti.

Aday ve aday adaylarına teşekkür eden Günnar, şunları kaydetti:
"Yerel seçimlerde AK Parti olarak en önemli başarıları ortaya koyabilmek için birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için anlayışıyla çalışacağız. Amacımız Trabzon'da bütün ilçeleri AK belediyecilikle tanıştırmaktır. Aday adayı arkadaşlarımız da partimizin çok kıymetli mensuplarıdır. Onlarla her zaman birlikte çalışacağız. Adaylarımızı yarın saat 12.00'de 19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenecek aday tanıtım töreni ile Trabzon'a tanıtacağız. Bütün partililerimizi ve halkımızı bu törene davet ediyorum. İlçe belediye başkan adaylarımız Trabzon'umuza hayırlı olsun."
AK Parti'nin Trabzon'daki ilçe belediye başkan adayları şöyle:
"Ortahisar Ahmet Metin Genç, Arsin Erdem Şen, Araklı Recep Çebi, Akçaabat Şefik Türkmen, Beşikdüzü Orhan Bıçakçıoğlu, Çarşıbaşı Coşkun Yılmaz, Çaykara Hanefi Tok, Dernekpazarı Mehmet Aşık, Düzköy Salih Bakkal, Hayrat Mehmet Nuhoğlu, Köprübaşı Ahmet Tekke, Maçka Koray Koçhan, Of Salim Salih Sarıalioğlu, Sürmene Rahmi Üstün, Şalpazarı Fehmi Cengiz, Tonya Osman Beşel, Vakfıkebir Muhammet Balta, Yomra İbrahim Sağıroğlu."
Kaynak: AA