“Gökçek’ten seçim almak için sihirbaz olmak lazım”

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Objektif’ programına konuk olan Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı “Ankara’da Melih Gökçek’ten seçim almak için sihirbaz olmak lazım” dedi.

“Gökçek’ten seçim almak için sihirbaz olmak lazım”
Kadir Çelik'in moderatörlüğünü yaptığı Mansur Topçuoğlu, Cem Küçük, Metin Özkan ve Hakan Bayrakçı'nın konukluk ettiği 'Objektif' isimli tartışma programında yerel seçim analizleri yapıldı.

Programın konuğu olan Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı 20 yıldır Melih Gökçek'i gözlediğini belirterek, “Ankara'da Melih Gökçek'ten seçim almak için sihirbaz olmak lazım” dedi. Bayrakçı şunları söyledi:

Benim en son yaptığım bir anket yok ama Mansur Yavaş'ın aday oluşundan hemen önce yapılmış anketler var elimde. Benim gözlemim şudur; Ankara'da ben bu mesleğe girdiğimden beri 20 yıldır gözlediğim çok kişiden birisi Melih Gökçek. Ankara'da Melih Gökçek'ten seçim almak için 4 tane Mandrake, 4 tane Zatı Sungur çıkartacaksınız. Mandrake meşhur Amerikalı sihirbaz, Zatı Sungur'da Türkiye'nin en ünlü sihirbazı. Gerçekten bu konuda çok mahir bir adam. 20 yıldır gözlüyorum politikası, tarzı, üslubu bir şekilde bir politika getiriyor, bir şey söylüyor.

Şuan itibariyle Mansur Yavaş CHP için en doğru adaydır. Çünkü Mansur Yavaş aday olmasaydı 30-31'de CHP'nin oyu sınırlıydı.