Mansur Yavaş Beyaz TV'den korktu

CHP’li Gürsel Tekin, CHP’den olaylı bir şekilde aday olan Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Ziyarete sadece Beyaz TV ekibi alınmazken korumalar tarafından uygulan saldırgan tavır soru işareti bıraktı.

Mansur Yavaş Beyaz TV'den korktu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı seçim ofisinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sadece Beyaz TV kameraları içeri alınmazken dışarıda ise korumalar ve görevliler tarafından uygulan saldırgan tavır kameralara böyle yansıdı...


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı ziyaret sırasında bütün basın mensupları içeri alınırken sadece Beyaz TV kameramanı ve muhabiri içeri alınmadı.

Beyaz TV muhabiri ve kameramanı kapıda bekletilirken Mansur Yavaş'ın korumalarının uyguladığı tavır ise bu kadarına da pes dedirtti.

Muhabirin ısrarla içeri alınmama nedenini öğrenme isteği ise görevliler tarafından yanıtsız bırakıldı.

Ziyaret sonrası Beyaz TV muhabirinin neden içeri alınmadığı sorusuna ise
Gürsel Tekin 'Provakasyon yapmayın' diyerek yanıt verdi.

Beyaz TV muhabirinin Mansur Yavaş'ın önceki açıklamalarında 'Ben partimi satmam' dediğini hatırlatması üzerine Gürsel Tekin sinirlendi.

Tekin bu soru karşısında 'Geçin onları. Ona girerseniz, Sayın Başbakanla ilgili, AKP iktidarı ile ilgili size öyle şeyler söylerim ki saatlerce anlatırım. Şu anda Mansur Bey, bizim büyükşehir belediye başkan adayımızdır. CHP'nin ilkelerini kabul etmiştir ve adayımızdır. Önümüzdeki seçim sürecinde çok başarılı sonuçlar alacağız' yanıtını verdi.

Mansur Yavaş'ın Beyaz TV'ye yönelik ortaya koyduğu bu tavır 'Mansur Yavaş neden korkuyor' sorularını akıllara getirdi.