Üçüncü Kattan Düşen Çocuk İle Annesi

Ordu'da üçüncü kattan düşen 2 yaşındaki çocuk ile ardından atlayan annesi, tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildi.

Ordu Devlet Hastanesinde bir hafta tedavi gören anne Aylin Özbek ile minik oğlu Aras, son kontrollerinin ardından Beyin Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Niyazi Kalyoncu tarafından taburcu edildi.
Anne Aylin Özbek, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun ve kendisinin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirtti.

Kendisine ve oğlu Aras'a ilgi gösteren ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür eden anne Özbek, şöyle konuştu:
"Öncelikle dualarını benden eksik etmeyen tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Yine bizleri arayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam'a teşekkür ederim. Ayrıca milletvekillerimize, doktorumuz Niyazi Kalyoncu'ya, hastane personeline, bizleri tanımayıp değişik illerden onlarca çiçek gönderenlere ve tanıdık tanımadık herkese dualarını bizden eksik etmedikleri için teşekkür ederiz. Allah'a şükür oğlum ve ben çok iyiyiz. Artık evimize gidiyoruz. Allah'ım bir daha böyle şeyler yaşatmasın. Sadece bize değil kimselere yaşatmasın. Herkesin evladını anne ve babasına bağışlasın."
Anne Özbek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam ile yaptığı telefon konuşmasının kendisine çok moral verdiğini belirterek, "Özellikle Bakanımız dualarının bizimle ve Aras'la olduğunu söyledi.

Bana her zaman yanımda olduğunu belirtti.

Kendisine ayrıca çok teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan, anne ve oğluna çeşitli illerden gönderilen çiçekler odanın önüne konuldu. Anne ile oğlunun yaşadığı kazayı gazeteden öğrenen ve şifa dileklerini gönderenlerin notları dikkati çekti.
Hastane çıkışında vatandaşlar da anne Aylin Özbek ile oğlu Aras'a ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar Aylin Özbek'e "yılın annesi" yakıştırması yaptı, bazıları da cep telefonları ile anne ve oğlunu görüntülemeye çalıştı.
Anne Aylin Özbek ve oğlu Aras, taburcu edildikleri hastaneden ayrıldıktan sonra Perşembe ilçesindeki evlerine geçti.
Kaynak: AA