Uşak Belediyesi İşçileri İle Toplu Sözleşme İmzalandı

Uşak Belediyesi bünyesinde bulunan memur ve işçiler ile çalışma barışı açısından önemli işlere imza atıyor.

Uşak Belediyesi İşçileri İle Toplu Sözleşme İmzalandı

Bu kapsamda belediye bünyesinde bulunan 237 işçi için toplu sözleşme imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleşen törene Başkan Ali Erdoğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Tuncay Yılmaz ve Önder Yıldız, Uşak Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Işıl Akgün, Hizmet İş Sendikası, Uşak Temsilcisi Recep Sorkun, belediye daire amirleri ve belediye işçileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan Uşak Belediyesi’nin birçok konuda örnek olduğu gibi çalışanları konusunda da örnek olduğunu vurguladı. Belediyenin çalışanlarının mutlu olmasının öncelikleri arasında yer aldığını hatırlatan Erdoğan, "Belediyemiz her anlamda çalışmalarını yürütmekle birlikte çalışanlarının da mutlu olmasını hedeflemektedir. Bu bağlamda her yıl çalışanlarımızın mutlu olmasını hedeflemektedir. Bu yılda özverili işçilerimizin hak ettiği bir sözleşme yapmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi

Yapılan sözleşme ile çalışan işçilerin hak ettiği değeri gördüğünü aktaran Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun, emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediyemim bu konuda örnek çalışma içinde olduğunu aktaran Sorkun, "Belediyemizde gerek memur arkadaşlarımız gerekse işçi arkadaşlarımız kentin en iyi noktalara gelmesi adına elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Biz bu konuda en iyi çalışmaları yapan personelimizin en iyisini hak ettiğine inanmaktayız. Bize bu bağlamda destek veren başkanımıza ve yönetimimize minnettarız” ifadesini kullandı.

UŞAK BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLER HAK ETTİĞİNİ ALIYOR
Uşak Belediyesi’nde çalışan bütün işçilerin hak ettiğini aldığını kaydeden Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun,"İşçilerimiz ve belediye çalışanların her anlamı ile özverili çalışmalar yapmaktadır. Uşak’ın daha da iyi seviyelere gelmesinde çalışanların önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle çalışanlarımızın da şartlar olarak güzel şeyler hak ettiğine inanıyoruz. Bizlere bu konuda daima desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Erdoğan ve belediye yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi
Konuşmaların ardından Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun Belediye Başkanı Ali Erdoğan’a çiçek takdim ederken, sözleşmede emeği geçenlere de çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA