Küçük Gelin 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 21. bölümüyle 26 Ocak Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Gelin Dizisi 21. Bölüm özeti:

26 Ocak 2014 pazar günü yayınlanan, çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin'in 21. Bölüm'ünde neler olacak? Küçük Gelin'in 21. bölümünde; Zehra, gerçekleri öğrenmeye bir adım daha yaklaşmışken çalan telefon her şeye engel olur.

Baho, Melek'in boğazına bıçağı dayasa da Melek, tüm tehditlere rağmen okuma salonundan vazgeçmez. Devran, Azad'a Melek'in tehdit edildiğini anlatır. Bu arada Melek, Zehra'nın boşanmasından sonra yeni bir hayat için hayaller kurar. Diğer yandan Cemal evine alışmaya ve bir çok konuda ailesine ve çocuklarına sahip çıkmaya başlar.

Bu durum ise bir tek Behiye ve Kadim'in hoşuna gitmez. Raşit, Elif'i geri almak için polisle Melek'in kapısına dayanınca Raşit ve Melek arasında gergin anlar yaşanır.

Zehra ve Ali boşanmak için mahkemeye çıkacakları gün Nujin, herkesi şoke edecek bir olaya imza atar. Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Küçük Gelin, 26 Ocak Pazar günü, saat 20.30'da Samanyolu TV'de.