Gültepe 3. Etap’ta Hak Sahipleri Evlerine Kavuşuyor

Gültepe 3. Etap Projesi için kura çekimi yapıldı.

Gültepe 3. Etap’ta Hak Sahipleri Evlerine Kavuşuyor
Gültepe Mahallesi 3. Etap’ta yer alan modern konutlar yeni sahiplerine kavuştu.
Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, Gültepe Mahallesi’nde de önemli işlere imza atıyor.

Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşlara daha rahat bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a modern bir görünüm kazandırmak için kararlı mücadelesini sürdürürken, kentsel dönüşüm adına da önemli adımlar atıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Gültepe 3. Etap Projesi için kura çekimi yapıldı. Gültepe Mahallesi 3. Etap’ta yer alan modern konutlar yeni sahiplerine kavuştu.

348 DAİRE SAHİBİNİ BULDU
56 bin 266 metrekarelik bir alan üzerine kurulu Gültepe 3. Etap’ta 348 daire sahibini buldu. Daha önce iki kez çekilen kuralar sonucunda 285 ailenin yeni evleri tespit edildi. Son olarak 63 aile için kura çekildi. Böylece 348 aile adına kura çekimi tamamlandı. 1000’e yakın konutun yer aldığı Gültepe 3. Etap konutları için kuralar devam edecek.

Söz konusu dairelerin dağıtımı noter huzurunda çekilen kurayla gerçekleşti. Gültepe 3. Etap’a yapılması tasarlanan sosyal donatı alanları ise daha şimdiden merak konusu. Altındağlılar, bölgede yapılması planlanan tesislerde hem spor yapabilecek hem de yeşil alanlardan faydalanabilecek. Altındağ Kültür Sarayı’nın bulunduğu bölgeye spor kompleksi ve alışveriş merkezi de yapılacak. Altındağ’ın modern yüzüne ayak uyduran bölgede bir de ilköğretim okulu hizmet verecek.
Kaynak: İHA