Şamil Tayyar: Allah rızası için kendinize gelin

17 Aralık operasyonu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Şamil Tayyar, Gülen cemaatine de bir çağrıda bulundu...

Şamil Tayyar: Allah rızası için kendinize gelin
AK Parti Gaziantep Millervekili Şamil Tayyar gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Tayyar, 17 Aralık operasyonunun hem cemaati hem de AK Parti'yi bitirmeye yönelik bir hareket olduğunu söyledi. Tayyar, cemaate de bir çağrıda bulundu...

Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Erkan Tan'ın üstlendiği Son Söz programında gündemi değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ülkenin gündemine bomba gibi düşen 17 Aralık operasyonu hakkında çok ses getirecek açıklamalarda bulundu. Tayyar operasyonun hem AK Parti'ye hem de cemaate yönelik yapıldığını iddia etti.

AK PARTİ UYANDI, CEMAAT HALA UYANMADI

17 Aralık operasyonunun uluslararası bir operasyon olduğunu söyleyen Şamil Tayyar, bu operasyondan AK Parti ve cemaat açısından çıkarılması gereken dersler olduğunu ifade etti.

Bu operasyonda 'Neocon çetesinin' taşeron olarak kullanıldığını iddia eden Tayyar, 'AK Parti uyandı ancak cemaat hala uyanmış değil' dedi.

TAYYAR CEMAATE SESLENDİ...

Cemaatin önde gelen isimlerine seslenen Tayyar, 'Allah rızası için kendinize gelin bu operasyonda tasfiye edilmesi planlanan birinci ayak sizsiniz' dedi. Tayyar, bu operasyonda tasfiye edilecek birinci ayak Cemaat ikinci ayak ise AK Parti'dir şeklinde konuştu. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar 'Bu operasyonla cemaati AK Parti'ye tasfiye ettirip AK Parti'yi de küçültecekler tezgah bu' dedi.

Cemaatin bu konuda hala uyanmadığını söyleyen Şamil Tayyar, 'Cemaat kendi gücünü kontrol etmeye çalışıyor bence bu doğru bir yaklaşım değil' dedi.