Pis Yedili 97. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Show TV’nin gençlik dizisi Pis Yedili’de eğlence ve heyecan gittikçe artıyor. Pis Yedili 20 Ocak Perşembe akşamı Show TV ekranlarına 97. Bölümü ile geliyor.

Pis Yedili 97. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Pis Yedili Dizisi 97. bölüm özeti:

Fatih'in ailesi gitmek için tüm hazırlıkları yapmışlardır. Günçiçek'in mezarını görmek isteyen Fatih'e hazırladıkları sahte mezar ziyaretinden sonra yola çıkarlar.

Esma Sultan'ın eski sınıf arkadaşlarından biri vefat etmiştir ve tüm kütüphanesini Girişim Koleji'ne bağışlamıştır. Okula gelen kitapların kütüphaneye taşınması görevi Pis Yedili'ye kalır. Pis Yedili ile dalga geçen İkoncanlardan alınacak intikam ise çok anlamlı olacaktır.

Ceyhun ve Elçin barışmışlar ve tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Zeynep ve Atakan ise, tekrar buluşmuşlar olanları değerlendirmektedirler. Zeynep yenilgiyi kabullenmez ve yeni bir plan hazırlar.

Pis Yedili 96. bölümde neler yaşanmıştı?

Zeynep, Elçin ve Ceyhun'a Huzur Vermez
Pİs Yedili'nin 97. bölümde Rüzgar, Arda'yı Cimbom'dan uzak durması için uyarır ancak Arda'nın tepkisi beklediği gibi olmaz. Elçin ile Ceyhun tekrar birlikte oldukları için mutludur fakat Zeynep ikisine de huzur vermez. Eliçin ve Ceyhun'u zor günler beklemektedir.

Orço, Kıskançlıktan Daha Fazla Dayanamaz
Orço, Temmuz ile Alis'in yakınlaşmasından son derece rahatsızdır. Kıskançlıktan daha fazla dayanamaz ve Temmuz'un karşısına dikilir. Rüzgar ise tüm cesaretini toplayıp Cimbom'a açılmaya karar verir

Pis Yedili sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Pis Yedili bir önceki bölümde neler yaşanmıştı?
Bertan Makedonya'ya dönüş için biletini almış terminale Salça ile birlikte gelmişlerdir. Otobüs hareket eder fakat son anda yetişen Trafo ve Karabiber her şeyi değiştirir...