Müzik Sesini Açtı, Önce Annesini, Sonra Kendisini Öldürdü

Bursa'da bir makine mühendisi, 15 yıl önce babasının intihar ettiği evde annesini tabancayla vurup öldürdükten sonra canına kıydı.

Müzik Sesini Açtı, Önce Annesini, Sonra Kendisini Öldürdü
Bir hafta önce gerçekleştiği düşünülen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Yediselviler Mahallesi Sakarya Sokağı üzerindeki bir apartmanın 3. katında meydana geldi. 15 yıl önce emekli babası Rıza Denizgeçen'in kendi asarak intihar ettiği evde, 29 yaşındaki Bilgin Denizgeçen bunalıma girdi. 15 gün önce şizofreni tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edilen Bilgin Denizgeçen'in makine mühendisi olduğu öğrenildi. Bilgin Denizgeçen, önce annesi Kaniye Denizgeçen'in (70) başına tabancayla ateş etti. Şahıs, daha sonra aynı silahı kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Vahşet, yakınlarının kendisinden haber alamayıp durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıktı.

ANNE VE OĞLUN CESEDİ AYNI ODADA
Ekipler, anne ve oğlun cesedini aynı odadaki iki ayrı yatakta buldu. Komşularının en son cumartesi günü gördüğü anne ve oğlunun, yaklaşık bir hafta önce öldüğü anlaşıldı. Öte yandan, makine mühendisi Bilgin Denizgeçen'in, silah sesini duyulmaması için müziğin sesini sonuna kadar açtığı iddia edildi.

Komşular, anne ve oğlun çok iyi insanlar olduğunu ifade ederek, "15 yıl önce babaları da aynı evde intihar etmişti. Biz hiç silah sesi duymadık. Bir gün müziğin sesi çok fazla açıktı. Zannedersem olay o zaman meydana gelmiş" dedi.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mahalle sakinleri ve komşuları, olayın şokunu yaşadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA