Gezi olaylarında milleti galeyana getiren CHP’li yönetici kim?

‘Dinamit’ programında Savcı Sayan CHP’li bir yöneticinin milleti galeyana getirdiğini belirterek, “O yönetici kendisini açıklamazsa ben açıklayacağım” diyerek ses getirecek bir iddialı bir soru sordu.

Gezi olaylarında milleti galeyana getiren CHP’li yönetici kim?
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı Rasim Ozan Kütahyalı, Hasan Hüseyin Ceylan ve Savcı Sayan'ın konukluk ettiği 'Dinamit' isimli tartışma programına Savcı Sayan'ın “CHP'li bir yönetici Gezi olaylarında milleti galeyana getirdi.” iddiası damgasını vurdu.

Latif Şimşek programı kapatmak üzereyken bir soru sormak istediğini söyleyen Savcı Sayan CHP'li bir yönetici ile ilgili şunları söyledi:

Gezi olayları sırasında, gezi olaylarına yakın bir 5 yıldızlı otelde havuzun başında mayosuyla havuzda yüzen ve yarım saat 1 saat yukarıya çıkıp takım elbiselerini giyip gezideki gaza getirmeye çalışan Tekrar gelip havuzda yüzmeye devam eden CHP yöneticisi arkadaşım var mı? yok mu? Şu anda yönetimde olan genel başkan yardımcısı arkadaşım var mı? yok mu?

Gezide iyi niyetli insanları gazlayarak, TOMA'ların önüne atarak, fişekler kafasına isabet edince onlarla adeta birlikteymiş gibi Türkiye'ye demokrasi geliyor kahramanlık yapıyoruz edasıyla yürüyen ve 10 dakika sonra gidip bir saat 5 yıldızlı otelin havuzunda yüzen genel başkan yardımcısı var mı? Yok mu?

O yönetici kendisini açıklasın açıklamazsa ben açıklayacağım.