Başkan Özhaseki'nin Ziyaretleri Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerden sonra merkez ilçeye dönüşecek olan Yeşilhisar'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhaseki, ilçe merkezindeki toplantı ve ziyaretlerin ardından Yeşilhisar'ın Musahacılı köyünü gitti. Hizmet anlamında 1994 yılının Kayseri için dönüm noktası olduğunu ifade eden Özhaseki, 2014 yılının da ilçe, belde ve köyler için dönüm noktası olacağını belirtti.

Şehir merkezleri ile ilçe, belde ve köyler arasındaki uçurumun açıldığını kaydeden Özhaseki, Büyükşehir Yasası ile bu uçurumun giderileceğini ifade ederek, "Kanunun bir çok güzelliği var ama size gelen bir külfeti yok. Sizin köyünüzde suyu 50 kuruştan kullanıyorsunuz. Bazı köylerde 75 kuruş veya 1 lira. 31 Mart'tan sonra 22 kuruşa düşüyor. 31 Mart'tan sonra öncelikle altyapı sorunlarını çözeceğiz. Daha önce ilgili kurumların bütçesi yoktu, şimdi biz eksik neyse onu yaparız. Bu yıl Gıcık Tüneli'nden suyunuzu getirir size veririz, kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Özhaseki ve beraberindekiler Musahacılı köyünden sonra Çadırkaya, Kovalı, Kayadibi köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: AA