Altındağ Belediyesi Sosyal Medyada Da Zirvede

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Altındağ Belediyesi, sosyal medya aracılığıyla da vatandaşlara ulaşıyor.

Altındağ Belediyesi Sosyal Medyada Da Zirvede
Sosyal medya hesaplarını etkili bir biçimde kullanan Altındağ Belediyesi sayesinde Altındağlı vatandaşlar, belediyeyi ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi Facebook ve Twitter hesaplarından takip etme imkanı buluyor ve isterlerse aktif olarak iletişime geçebiliyor.
Altındağlı vatandaşlarla iletişime büyük önem veren Altındağ Belediyesi, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Facebook, Twitter ve Youtube gibi sitelerde bulunan kurumsal hesaplar aracılığıyla vatandaşlarla iletişime geçen Altındağ Belediyesi, sosyal medyayı sadece duyuru ve ileti amaçlı kullanmıyor, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini de iletmelerine imkan tanıyor. Altındağ Belediyesi, 24 saat takip edilen sosyal medya hesapları sayesinde, gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler, projeler, açılışlar ve belediye ile ilgili haberler hakkında Altındağlı vatandaşları bilgilendiriyor. Vatandaşlar gelişmelerden anında haberdar olabildikleri gibi, fikirlerini de dile getirebiliyor.

Açık, dürüst ve tarafsız bir biçimde vatandaşın yanında olan Altındağ Belediyesi’nin, sosyal medya aracılığıyla istek ve önerilere anında yanıt vermesi vatandaş tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

BAŞKAN TİRYAKİ’YE ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Altındağlı vatandaşlar Başkan Veysel Tiryaki’ye ulaşmakta da hiç zorluk yaşamıyor. Başkan Tiryaki “vysltiryaki” kullanıcı adıyla hem facebook hem de twitter’da vatandaşlarla buluşuyor. Kendisine gelen mesajları titizlikle değerlendiren ve sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Başkan Tiryaki’nin takipçi sayısı her geçen gün artıyor.

TAKİPÇİ SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Altındağ Belediyesi sosyal medya hesaplarının takipçi sayısı her geçen gün artıyor.

Altındağ Belediyesi'ni son güncellemelere göre Facebook’ta 21 bin 294, Twitter'da ise 2 bin kişi takip ediyor. Hamamönü’nün facebook sayfasını 10 bin 435 kişi takip ederken, Altındağ’ın gençlerinin kullandığı “Altın Gençlik” sayfasını 5 bin 606 kişi takip ediyor. Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nin facebook sayfasını ise 2 bin 679 kişi takip ediyor.

“SOSYAL MEDYAYI ETKİN BİR BİÇİMDE KULLANIYORUZ”
Vatandaşlarla iletişim ve işbirliğine büyük önem verdiklerini ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı vatandaşların sosyal medya hesapları aracılığıyla da kendilerine rahatlıkla ulaşabildiğini söyledi.

Başkan Tiryaki, herkesi Altındağ Belediyesi’ni sosyal medyadan takip etmeye çağırdı.
Kaynak: İHA