Trabzon'da Tayini Çıkan Müdürler İçin Veda Yemeği

Trabzon'da, tayini çıkan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç için veda yemeği düzenlendi.

Akçaabat'taki bir restoranda verilen yemeğe, Vali Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Yılmaz Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Barosu Başkanı Mehmet Şentürk, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire amirleri katıldı.

Vali Öz, yemekte yaptığı konuşmada, her ayrılığın yeni bir başlangıca vesile olduğunu belirterek, "Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Bu ayrılıklar olmasa yeni başlangıçlar, dostluklar oluşmaz. Bu bizim için bir farklılık ve zenginliktir" dedi.

Tayini çıkan müdürlere yeni görevlerinde başarılar dileyen Öz, şöyle devam etti:
"İlin asayişi açısından güzel bir dönem geçti. İlin eğitim altyapısının güçlendirilmesi, yatırım ve eğitim hizmetlerinin planlanması, uygulanması açısından il müdürlerimizle güzel çalışmalarımız oldu. Bu hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güzel, uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Hizmetlerinden dolayı tayini çıkan hem emniyet müdürümüze hem de milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun, yeni görevlerinde başarılar diliyorum."
Öz, Tugay Komutanı Kocaoğlu ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Yavaş ve Kırbaç'a hizmetlerinden dolayı çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: AA