Bebeğini kaybeden Esra Erol canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Esra Erol bebeğini kaybettikten sonra bugün ilk kez kameralar karşısına çıktı. Seyircisi karşısında zor anlar yaşayan güzel sunucu gözyaşlarını tutamadı.

Bebeğini kaybeden Esra Erol canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
15 haftadır hamile olan başarılı sunucu Esra Erol, cuma sabahı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sunucunun eşi Ali Özbir 'Bebek ile ilgili bir sıkıntı oldu. Sabah hastaneye gittik . Şimdi doktorlar ilgileniyor' demişti. Esra Erol'un hayranlarını şok eden bu gelişmeler ardından kötü haber geldi. 2. bebeğine hamile olan güzel sunucunun, akşam saatlerinde bebeğini kaybettiği öğrenildi.

“İLK DEFA KONUŞMAK İSTEMİYORUM”
Esra Erol kısa bir toparlanma sürecinden sonra ise bugün yeniden kameralar karşısına geçti. Canlı yayının hemen başında duygusal anlar yaşayan güzel sunucu, “Sadece şunun biliyorum, her şeyi konuşarak çözen insanlardanım. İlk defa konuşmak istemiyorum. Şuna inanıyorum. Bazen hakkımızdaki hayır sıkıntılardan geçer. Sonrası hep ışıklıdır. Bir sıkıntıdan geçtim ama sonu hayırdır.”dedi.

“BÖYLESİ ÇOK ZOR'
Hamileliğin bir hastalık olmadığını belirten Erol, “İnsan başına gelmeyince bilmiyor. Böyle bir şey yaşayınca farkındalığınız artıyor. Onlarca kadın çok daha zor durumda aynı olayı yaşayabiliyorlar. Zaten Rabbim bazı şeyleri nasip etseydi gerçekleşebilirdi. Ben buna inanıyorum. Allah hayırlı ve daha güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin. Böylesi çok zor.” ifadelerini kullandı.

“RABBİM'LE BENİM ARAMDA”
Biran önce normale dönmek istediğini de kaydeden Erol, “Bunun çözümü sadece bende. Bu konuda kimsenin yardımcı olamayacağını biliyorum. Rabbim'le benim aramdaki ilişkide. İyi ki varsınız.” diyerek noktaladı. Esra Erol'ın canlı yayının hemen başındaki bu duygusal konuşması ve gözyaşları programa damgasını vurdu.

“VEREN DE O ALANDA”

Ünlü sunucu Twitter'dan yaptığı ilk açıklamada ise “Allah'ın yarattığı kadere teslimim ben. Bilirim imtihandır. Tevekkül ettim. Veren de o alanda. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimselere. Mesajlarıyla acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Sonsuz teşekkür ederim. İyi olduğumu bilin. Allaha emanet olun.” İfadelerini kullanmıştı.