Altındağ’da ‘lezzetli’ Pazar Sohbetleri

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, her pazar kahvaltıda vatandaşlarla buluşuyor.

Altındağ’da ‘lezzetli’ Pazar Sohbetleri

Bir klasik haline gelen pazar sohbetleriyle her hafta Altındağ’ın farklı mahallerinden gelen vatandaşları bir araya getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tam 6 yılıdır devam eden pazar sohbetlerinde hemşehrilerini dinleyip, mahalle sakinlerinin taleplerine kulak veriyor. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde gerçekleşen programın bu haftaki konukları Güneşevler ve Altınpark mahalleleri sakinleri oldu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı programda AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek de yer aldı. Altındağlılar tarafından “Halktan biri” olarak tanımlanan Başkan Tiryaki, vatandaşlarla aynı sofrada bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Altındağ’ın her geçen gün modernleşme yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Tiryaki, Altındağlı vatandaşların ise daha bilinçli bir hale geldiğini söyledi.

Tiryaki, Altındağ’daki yeşil alanların daha önce gecekondularla kaplı olduğuna dikkat çekerek, “Altındağ’da yeşil alan miktarı hızla artıyor. Artık çocukların oynayacağı alanlar var. Ailelerin en verimli şekilde zaman geçireceği yerler var. Tüm bunlar Altındağlılar için” diye konuştu.

Çocukların gelecekle ilgili beklentilerini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Tiryaki, ailelere de seslendi. Her konuşmasında çocukların gelişimi ve eğitimine verdiği önemi vurgulayan Başkan Tiryaki, “Çocukların cebine 3-5 kuruş harçlık koymakla çocuk yetiştirilmez. Çocuklarınızla konuşun. Onlara vakit ayırın. Gelişimlerine katkı sağlayın” diyerek, tüm çocukların Gençlik Merkezleri’nden faydalanması çağrısında bulundu

Eşi Saadet Tiryaki’yle birlikte Altındağlı vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Tiryaki, pazar buluşmalarının dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini vurguladı

Kaynak: İHA