Mansur yavaş'ın şok edecek görüntüleri

CHP'den tartışmalı bir şekilde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş’ın CHP gençliğinin idolü olan isimlere ağır hakaretler ettiği görüntü ortaya çıktı.

Mansur yavaş'ın şok edecek görüntüleri
CHP'den Ankara adayı gösterilen Mansur Yavaş'ın daha önce yaptığı CHP'lilere ağır hakaretler ve suçlamalar içeren bu konuşması çok tartışılacak

CHP'de bazı isimler MHP'li Mansur Yavaş'ın aday yapılmasına tepki gösterdi. Tüm bu tepkilere rağmen CHP lideri Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş'ın aday gösterilmesine onay verdi.

Ortaya çıkan görüntüler ise Mansur Yavaş'ın başını ciddi bir biçimde ağrıtacağa benziyor. Özellikle sol görüşlü vatandaşların idol olarak kabul ettiği isimler için ağır ifadeler kullanan Mansur Yavaş'ın görüntüleri ortaya çıktıktan sonra ne cevap vereceği de merakla bekleniyor.

‘Bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz?'
“Deniz Gezmiş'i, hakim katili Yılmaz Güney'i, Terörüst Kör Eşber'i, Yaşar Kemal'i kahraman ilan edip, ülkücüleri mafya ve çete ilan eden azılılara soruyorum: Bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz?”

“Sol görüşlü kişilere “azılı” yakıştırması”
Mansur Yavaş ortaya çıkan görüntülerde, Deniz Gezmiş'e “çeteci” suçlaması, Yılmaz Güney'e “katil” yaftası, Eşber Yağmurdereli'ye “kör” aşağılaması, Yaşar Kemal'e “çete” suçlaması, Sol görüşlü vatandaşlar için “azılı” yakıştırması yapıyor. CHP'li seçmeni kızdıracak bu ifadelerin yer aldığı görüntüler Beyaz TV ekranlarında Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı 'Dinamit' isimli tartışma programında yayınlandı.