Gönül Hırsızı 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

“Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ama çoğu zaman da eğlenceli bir dizi’ olarak nitelendirilen Gönül Hırsızı 6. bölümüyle 10 Ocak Cuma akşamı TRT1’de ekrana gelecek.

Gönül Hırsızı 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Gönül Hırsızı Dizisi 6. Bölüm özeti:

İlk defa bir işte başarılı olan Tarık, büyük bir projenin başına geçer. Böylece onu sürekli küçümseyen Hülya'nın babasına karşı kendini kanıtlama şansı elde etmiştir. Uygar'ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı işe sahip olabilmesi için Tarık'ın onayı gerekmektedir. Bunun farkında olan Hülya'nın ailesinin Tarık'a olan tavırları değişmiştir.

Bu durum başta Hülya olmak üzere herkesi şaşırtır. Halinden gayet memnun olan Tarık ise ele geçirdiği bu fırsatı sonuna kadar kullanmaya kararlıdır. Nadir ve Meftun ise, kentsel dönüşüm projesinin arka planında yaşanan olayları araştırmaya başlar.

Öte yandan uzun zaman sonra mahalleye geri dönen Bülent'in davranışları, Bakkal Edip için büyük bir hayal kırıklığı olur. Deniz ise, Tarık ve Hülya'nın barışmasına içten içe üzülmektedir.

Tarık ve ailesini yemeğe davet eden Uygar'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Annesi Neriman her şeyden habersizken, babası Ali'yi planlarına dâhil eden Tarık'ın yeni sürprizi ne olacak?