Müsiad'dan Btso'ya Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, ülke ekonomisinin lokomotif şehirlerinin başında gelen Bursa’nın, BTSO’nun yeni yönetiminin vizyonuyla atağa kalkacağını söyledi.

Müsiad'dan Btso'ya Ziyaret
MÜSİAD heyeti, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk’a ziyaret etti. Ziyaretlerde Bursa ve Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, ülke ekonomisinin lokomotif şehirlerinin başında gelen Bursa’nın, BTSO’nun yeni yönetiminin vizyonu sayesinde atağa kalkacağını belirterek, “İnanıyorum ki Başkan İbrahim Burkay ve ekipi, iş hayatında bugüne kadar sergiledikleri başarılı performansı BTSO çatısı altında da sürdüreceklerdir. BTSO, ekonomik alanda şehrin dinamosu olacak. Bursa’yı güzel yarınlar bekliyor” dedi.

MÜSİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Burkay, “Bursa’yı her açıdan temsil eden bir yönetim kurulumuz var. Bursa’ya kazandıracağımız yeni vizyon ile ülke kalkınmasında lokomotif il olan Bursa’nın marka şehir olması için çeşitli faaliyetler ve projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

BTSO olarak Türkiye’ye örnek olacak uygulamalara imza atacaklarını belirten Burkay, “Odalar ve borsalarda Türkiye’de ilk defa konsey yapılanmaları oluşturacağız. Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odası olan BTSO, gerçekleştireceğimiz bu yapılanmayla diğer odalara örnek olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

MÜSİAD’ın kurulduğu günden bu yana her zaman ülkeye katma değer sağlamak için proje ve çalışmalar yürüttüğünü ifade eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni de, “BTSO ile geçmişten beridir süren bir işbirliğimiz var. Türkiye’nin koyduğu 2023 vizyonuna BTSO ile ortak hareket ederek katkı koymak ve bu yolda ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Burkay’ın ardından BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’u da ziyaret eden MÜSİAD heyeti, Topuk’la karşılıklı iş birliği konularında fikir alışverişinde bulundu.
Kaynak: İHA