Bartın’a Kapalı Yüzme Havuzu İhalesi 26 Eylül’de

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Kapalı Yüzme Havuzu yapım işinin 26 Eylül 2013 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığınca Ankara'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın’a Kapalı Yüzme Havuzu İhalesi 26 Eylül’de
Milletvekili Tunç, 2013 yılı yatırım programına aldıkları Bartın Olimpik Yüzme Havuzu arsa temini ve proje çalışmalarının tamamlandığını belirterek, süratle yapım ihalesi sürecini başlattıklarını belirtti.

Ömertepesi Stadyumu ve Gençlik Merkezi inşaatının yanında bulunan arsaya Kapalı Yüzme Havuzunu inşa edeceklerini belirten Milletvekili Tunç, aynı bölgeye sporcu fabrikası olarak adlandırılan büyük bir kapalı spor kompleksinin de proje çalışmalarının devam ettiğini, tüm projelerin tamamlanması ile birlikte Ömertepesi mevkiinin Bartın'nın ihtiyacını karşılayacak Gençlik ve Spor Merkezi haline geleceğini ifade etti.

Bartın'da Gençlik ve Spor alanında önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, “Ömertepesi stadyumu, Kozcağız Futbol Sahası, Amasra Spor Salonu, Akcamescit Spor Salonu, Gençlik Merkezi, Beldelerde yapılan spor tesisleri, Üniversite ve okullarımız için yapılan spor tesisleri ile gençlerimizin spor yapma imkanlarını artırmanın gayreti içerisindeyiz. Abdipaşa, Arıt ve Kurucaşile Spor Salonlarının da inşaatlarına yakında başlayacağız. Kapalı yüzme havuzu ve Bartın'daki diğer spor yatırımları için başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a Bartınlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA