AK Parti Bartın İl Başkanı:

AK Parti Bartın İl Başkanlığı Kozcağız Beldesi Aylık Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Bartın İl Başkanı:
Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkan’ı Yaşar Arslan, “Hep koşacağız. Hep Çalışacağız. Kimsesizlerin sesi olacağız” dedi.

Kozcağız Belediyesi konuk evinde düzenlenen Kozcağız Belde Danışma toplantısına AK Parti Kozcağız belde temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti hükümetinin yaptığı en büyük iyiliğin Türkiye’de milletten başka büyük bir gücün kalmadığını söyleyen AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, “Hep koşacağız. Hep çalışacağız. Kimsesizlerin sesi olacağız. Gücümüzü halktan alacağız ama asla yorulmayacağız.Bu süreçleri hep birlikte yaşıyor ve değerlendiriyoruz. Bizim siyaset çizgimizde yani AK Parti’nin siyaset çizgisinde memleketin sorunlarını meselelerini konuşmak, tartışmak onlara gerçekçi çözümler bulmak anlayışı vardır. Bizim olur olmadık şeyleri konuşmaya hatta cevap vermeye vaktimiz olmamıştır, olmayacaktır da. Biz milletin verdiği destekle yine millete hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yıllardır Kozcağız halkının merakla kurulmasını beklediği baraj sorunu çözümünün AK Parti hükümetinin gelmesi ile birlikte hız kazandığını ifade eden Başkan Arslan, “Yıllardır bir söylenti rivayet gibi anlatılan Kozcağız Barajı'nda artık ÇED hazırlıkları tamamlanmış olup ihale aşamasına gelmiştir. Ön yeterlilik ihalesinin yapılacağı 24 Eylül'den itibaren artık baraj için gerekli çalışmaların başlatılacağını böylelikle yıllardır masalsı bir biçimde anlatılan Kozcağız Baraj Projesi’de hayata geçirilmiş olacaktır.Barajla tarım alanlarımız zamanında ve yeterli olarak sulanıp verimimiz artacaktır..Yerleşim ve tarım alanlarımız taşkınlardan korunmuş olacak ve içme, kullanma ve endüstri için gerekli suyu düzenli ve sürekli sağlanmış olunacaktır” dedi.

Kaynak: İHA