Başkan İnci’den Filenin Sultanlarına Moral

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendekspor Bayan Voleybol Takımı’nı antrenmanda ziyaret ederek 2013-2014 sezonunda başarılar diledi.

Başkan İnci’den Filenin Sultanlarına Moral
Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Hendekspor da hedefler büyük tutulurken antrenör İdris Demir, grubun güçlü olduğunu söyledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi’nde mücadele eden Hendekspor’un rakipleri Ankara’da yapılan kura çekimi sonunda belli oldu. Rakipleri belli olan Hendekspor Bayan Voleybol Takımı’nı antrenmanda ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bayan voleybolcuların Hendek’in gururu olduğunu söyleyerek, “İlçemizi başarı ile temsil etmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yeni sezonda rakipleriniz güçlü ama bu sizi korkutmasın. Geçmişte çok daha güçlü rakipleri yendiniz. Biz dün olduğu gibi bugünde sizin yanınızdayız. Başarın sizden destek bizden” dedi.

Hendekspor’un tecrübeli Antrenörü İdris Demir, Başkan İnci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “İstanbul takımlarının ağırlıkta olduğu bir gruptayız. Lige kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. İki yıldır finalden dönüyoruz. Bu sezon artık şanssızlığımızı kırmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan sezon hazırlıklarını sürdüren Hendekspor, özel maç oynamak için rakip arayışlarına devam ediyor.

Hendekspor bayan voleybol takımının mücadele edeceği ligde B Grubu’nda şu takımlar yer alıyor; “Keşan Gençlik, 1907 Kanaryaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bahçelievler BLD, Bahçelievler Voleybol, İbrahim Turhan Lisesi, Silivrispor, İstanbul UPS, Büyükşehir Kağıtspor, Derince Belediyespor ve Çiftlikköy Belediyespor.”
Kaynak: İHA