Aile Hekimleri Denetimden Geçecek

Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aile Hekimliği birimleri 16 Eylül’den 20 Kasım tarihine kadar izleme ve değerlendirme denetimine tabi tutulacak.

Aile Hekimleri Denetimden Geçecek
16 Eylül’de Karasu ilçesindeki Aile Hekimliği birimlerinde başlayacak olan denetimler 20 Kasım tarihinde Arifiye ilçesinde tamamlanacak.
Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan yaptığı açıklamada, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak denetim planında yer alan tarihlerde oluşabilecek herhangi bir durumdan dolayı değişiklik yapabileceklerini anlatarak belirtilen tarihlerde değişiklik olması durumunda denetim yapılacağı tarih için 15 gün şartının aranmayacağını ve programa göre belirlenen günden sonra mümkün olan en kısa süre içerisinde ziyaretlerin gerçekleştirileceğini anlattı.

Gezici sağlık hizmetlerinin denetim gününe denk gelmesi durumunda aile hekimlerinin gezici sağlık hizmetini başka güne kaydırmasını isteyen Erdoğan, denetimlerin 2013 yılının 2 dönem rutin denetimleri olduğunu söyledi.

16-18 Eylül Karasu ilçesinde Aile Hekimliği birimlerinde başlayacak olan denetimler sırasıyla 18 Eylül Kocaali, 20 Eylül Kaynarca, 23-27 Eylül Serdivan, 30 Eylül Söğütlü, 30 Eylül-2 Ekim Ferizli, 4 Ekim Pamukova, 9-23 Ekim Adapazarı, 25 Ekim Geyve ve Taraklı, 28 Ekim- 1 Kasım Akyazı, 4 Kasım Sapanca, 6-8 Kasım Hendek, 11-15 Kasım Erenler, 15 Kasım Karapürçek, 18-20 Kasım tarihleri arasında da Arifiye ilçesindeki gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA