Bakan Eroğlu AK Parti Bartın İl Danışma Toplantısına Katıldı

Açılışa katılma, temel atma töreni ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği il danışma meclisi toplantısına katıldı.

Bakan Eroğlu AK Parti Bartın İl Danışma Toplantısına Katıldı
Bartın Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Bakan Eroğlu ile beraber AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, ilçe, belde başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldı

AK Parti'nin büyük bir parti olduğunu belirten Eroğlu, "AK Parti'nin üye sayısı 9 milyon civarında, Avrupa'da bulunan bazı ülkelerin nüfusundan daha fazladır. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı sayımız ise, 3 milyon 700 bin civarındadır. Biz kadın kolları üye sayımız kadar fidan dikimi gerçekleştirdik. Her geçen seçimde oylarımızı arttırarak istikrar yakaladık. Bunun dünyada örneği yoktur. Bartın'da da her iki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. Sağlık alanında yapılan dev yatırımlarla eskiden 48 TL olan bir ilacı şimdi 8 TL'ye alıyoruz. Her isteyen istediği hastanede tedavi olabiliyor. Bartın Irmağı'nı da, tekneyle gezerken çok üzüldüm. Çöplerin ve atık suların dereye verilmesi kabul edilemez bir durumdur. Atık suyu arıtma ve çöp bertaraf tesisi belediyelerin görevidir. Ama biz ayrım yapmadan tüm belediyelere eşit miktarda davranıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, yaklaşan yerel seçimlerde halkın hizmet yapandan yana olacağını ve oyunu ona göre kullanacağını söyledi.

Bakan Eroğlu daha sonra partililerin ricası üzerine teşkilat mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi

BAKAN EROĞLU, İL BAŞKANLIĞI YEMEĞİNE KATILDI
Bakan Eroğlu, AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından sivil toplum kuruluşu temsilcileri onuruna verilen yemeğe katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Eroğlu, "Bartın'a 40 milyon TL'lik 13'ü DSİ, 4'ü orman, 2'si doğa ve milli parklar 1'de meteoroloji olmak üzere 20 müjdeyle geldik. Bu yatırımları tek tek gerçekleştireceğiz. Bartın'da yaşanan sel felaketinden sonra yapacağımız çalışmalarla Bartın'ı sel riskinden kurtaracağız. Bartın Irmağı'nı ıslah ettikten sonra dünyanın sayılı ırmakları arasına sokacağız. Dereyi ıslah etmekle kalmayacağız. Her bakımdan güzelleştireceğiz. Dünyada cenneti görmek isteyenler Bartın'a gelecekler" dedi.

Konuşma sonrası Bartın Şehit Aileleri Gaziler Derneği Başkanı Hayrettin Gencer, Bakan Eroğlu'na Bartın'la ilgili kitap hediye etti.
Kaynak: İHA