Chp’li Dibek: 'Lüleburgaz’da Yapılacak Mitingde Çifçilik ve Hayvancılık Ele Alınacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Eylül Cumartesi günü Lüleburgaz’da yapacağı mitingde çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sıkıntılarının ele alınacağını söyledi.

Chp’li Dibek: 'Lüleburgaz’da Yapılacak Mitingde Çifçilik ve Hayvancılık Ele Alınacak'
Dibek partsinin il başkanlığında yaptığı basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Lüleburgaz’da yapacağı mitingde Türkiye’de konuşulmayanları konuşacaklarını, gündeme alınmayan konuları gündeme getireceklerini ifade etti.

Dibel, "Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun 28 Eylül Cumartesi günü Lüleburgaz’da yapacağı mitingde çiftçilerimizi, hayvan yetiştiricilerimizn sorunlarını sıkıntılarını dile getirerek çözüm yollarını halkımızla paylaşacağız.Türkiye’nin en önemli sorunlarından olan çiftçilik ve hayvancılık konuşulmuyor. İki tane harman geçirdik. Bir kışlıkların hasadı bir de yazlıkların hasadı. Özellikle buğdayda sıkıntılar oldu ama ayçiçeğinde tam bir felaket yaşadık. Türkiye’de bunlarla ilgili tek bir kelime göremiyoruz” dedi.

Dibek Lüleburgaz’da yapılacak olan mitinge tüm CHP’lilerin yanında tüm çiftçileri ve hayvan yetiştiricileri ile birlikte tüm vatandaşları beklediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA