1 Yıllık Polis Memuru Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde, görevi başındayken kalp krizi geçiren polis memuru vefat etti.

1 Yıllık Polis Memuru Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
32 yaşındaki Mevlüt Ali Daşçı'nın, 10 gün sonra düğünü olacaktı

1 yıl önce Edirne'de polislik görevine başlayan Mevlüt Ali Daşçı, görevi başındayken bir anda rahatsızlandı. Daşçı'nın rahatsızlandığını gören arkadaşları, Daşçı'yı hemen Ekol Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede, kalp krizi geçirdiği belirlenen Daşçı, ardından Trakya Üniversitesi (TÜ)Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak Daşçı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Vefat eden polis memuru için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, Edirne İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın da katıldığı uğurlama töreni düzenlendi.

Ceylan, rahatsızlanan polis memurunun Edirne merkezde bulunan Ekol Hastanesi’ne kaldırıldığını, oradan da TÜ Hastanesi’ne sevk edildiğini belirterek, “Zaman kaybedilmeden tüm müdahalelerin yapılmasına karşın arkadaşımız vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, genç bir polis arkadaşımızdı. 1 yıllık bir polis memuruydu” dedi

TÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan uğurlama töreninin ardından polis memurunun cenazesi, memleketi İçel’in Anamur ilçesine gönderildi. Oğlunun cenazesini almak için baba Ayhan Daşçı, dayısı ve erkek kardeşi ile birlikte Edirne’ye gelirken, anne Aysel Daşçı'nın ise memleketi Anamur’da oğlunun cenazesini beklediği öğrenildi.

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI
Görevi başında vefat eden Daşçı ile Songül Tunç Daşçı’nın kısa süre önce hayatını birleştirdiği öğrenildi. Resmi nikahları kıyılan Daşçı çiftinin 10 gün sonra ise düğünleri vardı. Hastane önünde düzenlenen uğurlama törenine katılan eşi Songül Tunç Daşçı, yakınları tarafından yardımlarla ayakta durmaya çalıştı.
Kaynak: İHA