Yardım Ettiği Kadının Oğlu Tarafından Yumruklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir aracın arkasına çarparak yere düşen kadına yardım etmek isteyen kişi kazazedenin oğlu tarafından yumruklandı.

Yardım Ettiği Kadının Oğlu Tarafından Yumruklandı
Edinilen bilgilere göre, Hanife C. (67) isimli yaşlı kadın İskele Camii yanındaki yaya geçidinden karşıya geçerken bir aracın arka tarafına çarpıp yere düştü. Bu sırada oradan geçen 67 TV 532 plakalı araç sürücüsü Gökhan Yıldız (25) otomobilini durdurarak yaşlı kadına yardım etmeye çalıştı. Olay yerine gelen Hanife C.’nin oğlu Caner C. (25) kazayı yaptığını zannettiği ve annesine yardım etmeye çalışan Gökhan Yıldız’a yumruk attı. Çıkan kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilerek kavganın büyümesi önlendi. Gökhan Yıldız ise hiç kimseye çarpmadığını, yaşlı kadına yardım etmek için durduğunu ve bu sırada kendisine yumruk atıldığını ifade etti.

Kazada yaralanan Hanife C. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri Gökhan Yıldız ile Caner C.’yi ifadelerini almak üzere emniyete götürürken iki tarafında birbirlerinde şikayetçi oldukları ifade edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA