Kızılay Besni’de Kan Bağışlarını Kabul Etti

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Gaziantep Kan Merkezi Müdürlüğü ve Besni Kızılay Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kızılay Besni’de Kan Bağışlarını Kabul Etti
Kan bağışında bulunan Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, “Bugün Gaziantep Kan Merkezi ve Besni şubesi iş birliği ile ilçemizde kan aracının gelmesi ile beraber vatandaşlarımız kan vermeye başladı.

Kızılay’ın rutin olan faaliyeti içinde ve vatandaşlarımızın çok yoğun bir katılımı olduğu söyleniyor. Burada görüştüğümüz yetkililer Besnili vatandaşların bu konu da hassas olduğunu ve yoğun ilgi olduğunu söylediler ve bizi çok mutlu ettiler. Bugün ben ilçe kaymakamı olarak kan vermek istedim. Öncelikle kan verme sebebimiz kendi sıhhatimiz için. Ayrıca kan vererek bir hayatı kurtarıyoruz buda bizi mutlu ediyor. Dolayısıyla bu tür faaliyetlerde tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Emeği geçen herkese ilçe vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay Şube Başkanı Ali Erdoğan ise şunları söyledi:
“Sayın Kaymakamımıza bu duyarlı davranışı için teşekkür ediyorum. Besni’de vatandaşlarımız kan bağışına ilgi gösteriyor ve buda bizi mutlu ediyor. Tüm bağışçılarımıza ve bağış yapmak isteyip de çeşitli sağlık problemlerinden dolayı bağışlarını kabul edemediğimiz herkese teşekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA