Gönül Elçileri, Borçka Kaymakamı Öztürk'ü Ziyaret Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Borçka ilçesinde görev alan gönül elçileri, Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'ü ziyaret etti.


Kaymakam Öztürk, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Borçkalı kadınlarımız hiç yerinde durmuyor maşallah. Çok güzel bir özellik, bugüne kadar birçok insanımıza el uzatmışsınız. Yaşadığımız zaman birimi içerisinde tarihten bu yana her türlü fedakarlığı, her türlü sorumluluğu üstlenen bir milletin torunlarıyız. Türk kadınımız da bu özelliğini hiçbir zaman kaybetmedi" dedi.


Gönül Elçilleri Projesi kapsamında gönül elçilerinin, Borçka ilçesinde ihtiyaçlı, dul, yetim, engelliler için her zaman maddi manevi hizmet ve desteklerinin daim olacağını söyledi.


Gönül elçileri adına konuşan Mehtap Şentürk ise yediden yetmişe ihtiyaç sahibi insanlara ve insanlığa katkı sağlamak isteyen herkesin gönül elçisi olabileceğini ifade ederek, "Temennimiz daha fazla muhtaç gönüle ulaşılabilmesi için başlatılan gönüllüler hareketinin katlanarak geniş bir aile olabilmek" diye konuştu.

Kaynak: AA