Mehmet Barlas hakkında şok iddia

Dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında Mehmet Barlas ile ilgili şok bir iddia programa damgasını vurdu.

Mehmet Barlas hakkında şok iddia
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programı, konuklarıyla ve konularıyla yine gündem oluşturmaya devam ediyor. Latif Şimşek'in sunduğu, Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Barış Yarkadaş'ın konuk olduğu Dinamit programında çok ses getirecek konular ele alındı.

Barış ve çözüm sürecinde AK Parti'nin milliyetçi ve muhafazakar bazı oylarını kaybettiğini fakat Gezi Parkı olaylarıyla AK Parti'nin oylarını artırdığını ifade eden Rasim Ozan Kütahyalı'ya Barış Yarkadaş 'Liberalleri de kaybetti' diye konuşunca tartışmanın fitili ateşlendi. Kütahyalı, Mehmet Barlas'ın en iyi liberaller arasında yer aldığını ve Sabah Gazetesi'nde baş yazar olduğunu belirterek 'Mehmet Barlas AK Parti'yi destekliyor' dedi..

Yarkadaş, Mehmet Barlas'ın 12 Eylül darbesini savunduğunu ve aynı zamanda Kenan Evren'in zodyak botla Barlas'ın Otağatepe'deki evine gittiğini iddia etti. Otağatepe'deki evlerin 12 Eylül zamanında darbeyi destekleyen zenginlerin oturduğunu evler olduğunu belirten Yarkadaş, o evlerin imarlarının Evren'in talimatıyla darbeci belediye başkanları tarafından verildiğini ifade etti.

Bu duruma karşı çıkan Kütahyalı,  Emin Çölaşan'ın 12 Eylül ile ilgili yazısını okudu ve 'Mehmet Barlas'ın böyle iğrenç bir yazısı yoktur eğer 12 Eylül darbesini öven yazısı varsa kınıyorum' dedi. Araya giren Latif Şişmek  '12 Eylül döneminde Kenan Evren'e methiye düzemeyen gazeteci mi var? O dönemde ya gazeteciliği bırakacaktın yada darbeyi övecektin' diye konuştu.

Mehmet Barlas hakkında ortaya atılan bu iddiaya Barlas'ın ne cevap vereceği merak konusu oldu...

BEYAZ GAZETE