Vali Coş’tan Gaziler Derneğine Ziyaret

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, “Gaziler Günü” etkinlikleri kapsamında, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Derneği’ni ziyaret etti.

Vali Coş’tan Gaziler Derneğine Ziyaret
Ziyaretleri sırasında dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vali Hüseyin Avni Coş, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi.

Vatan ve millet için canlarını veren şehitlerin ve bu uğurda mücadele vermiş olan gazilerin, milletin gönlünde daima farklı bir mertebede olduğunu kaydeden Vali Coş, "Şehitlerimizi, şehit yakınlarımızı, gazilerimizi, vazife malullerimizi baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmek boynumuzun borcudur. Aziz şehitlerimizin hatıraları ve kahraman gazilerimizin fedakarlıkları, milletimizin zihninde ve kalbinde ebedi hatırlanacaktır. Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Derneği başkan, yönetici ve üyelerinin daima yanındayız. Bize düşen türlü görevi yerine getirmeye kararlıyız” dedi.

Kaynak: İHA