Benim İçin Üzülme 34. Bölüm Fragmanı Ve 33. Bölüm Özeti

Batum’dan Hopa’ya, Ardahan’dan İstanbul’a kadar birçok farklı hikayeyi SHOW TV ekranlarına taşıyan Benim İçin Üzülme’de serüven hız kesmeden devam ediyor. Benim İçin Üzülme, merakla beklenen 34. Bölümüyle 24 Eylül Salı akşamı SHOW TV ekranlarına geliyor.

Benim İçin Üzülme 34. Bölüm Fragmanı Ve 33. Bölüm Özeti
Benim İçin Üzülme Dizisi 33. Bölüm özeti:

Benim İçin Üzülme dizisinde Harun'un vurduğu Buke hastaneye kaldırılıyor. Niyazi Buke'yle ilgili şoke eden bir gerçeği öğreniyor. Buke'yi Harun'un vurduğunu öğrenen Niyazi, Harun'un peşine düşüyor.

Harun Niyazi'yi vurmak isterken Buke'yi vurmuştur. Büyük bir vicdan azabı içindedir. Niyazi Buke'yi vuran kişinin Harun olduğunu öğrendiğinde onun peşine düşer.

Irmak hamile olduğunu öğrenmiştir. Ama Sinan baba olacağı gerçeğini bilmemektedir. Bahar Şahin'den ayrılmaya karar verir. Ancak Şahin'in Bahar'ı bırakmaya niyeti yoktur. Aşkı uğruna sevdiği kadını eve hapseder.

Sinan'ın aklı Bahar'dadır, ona karşı kendine bile itiraf edemediği duygular içindedir. Sinan Bahar'dan bir yardım mesajı almasıyla Şahin'e gidip hesap sorar, meydan okur. Eskiden ağabey-kardeş olan Sinan ve Şahin, şimdi karşı karşıyadırlar.

Fehime odasında bulduğu bir mektupla Yaşar'ın evi terk ettiğini, Resul'ün paralarını da onun çalıp yerine sahtelerini koyduğunu öğrenir. Mustafa'nın ölümüyle sarsılan Fehime, bunun Yaşar yüzünden olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşar.