Şahinbey Belediye Voleybol Takımı, 2. Lig B Grubunda Mücadele Edecek

2013-2014 sezonu 2. Voleybol Ligleri (Bayan-Erkek) fikstür çekimleri 29 Ağustos’ta Ankara Volley Otel´in toplantı salonunda yapıldı.

Şahinbey Belediye Voleybol Takımı, 2. Lig B Grubunda Mücadele Edecek
Fikstür çekimi; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ ve TVF Danışma Kurulu Üyesi Recep Nurtanış ile 2. Lig kulüplerinin temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Şahinbey Voleybol takımı adına Menajeri Erol Göbelek’in katıldığı fikstür çekiminde Şahinbey Voleybol Takımı B grubunda mücadele edecek. Şahinbey Belediye Gençlik Spor 2. lig erkek voleybol takımının ilk maçını 20 Ekim Pazar günü Sivas 4 Eylül Belediye Takımı ile Şahinbey Spor Salonu’nda yapacak.

Voleybol fikstür çekiminden sonra değerlendirme yapan Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, “Zorlu bir sezon bizi bekliyor bu sezon şampiyonluk parolası ile transfer çalışmalarını sürdüren iddialı takımlar ile mücadele edeceğiz. Ligin ilk maçında kendi evimiz de 20 Eylül 2013 Pazar günü Sivas 4 Eylül Belediyespor’u konuk edeceğiz. Sivas temsilcisinin geçen sezon ligden düşen takım olduğunu ve kadrosunu büyük ölçüde koruması ve şampiyonluk parolası ile yola çıkması müsabakanın önemini daha da artırıyor. Bu zorlu müsabakada taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasın yeter oluşturduğumuz takımımız şampiyonluğun en büyük adayı konumuna gelmiş durumdadır” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise yaptığı açıklamada, “Gurubumuz zorlu ama biz Şahinbey Belediye Gençlik Spor olarak şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Onun için her maça final havasında hazırlanarak çıkacağız. Zoru başaracak bir takım olduk. 2013-2014 voleybol sezonunun da tüm takımlara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA