Vali Sebahattin Öztürk Gündoğmuş'u Ziyaret Etti

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk çalışma ziyaretleri kapsamında Gündoğmuş ilçesinde incelemelerde bulunarak İlçe Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Öztürk'ün Gündoğmuş ilçesi ziyaretine, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay da katıldı

Gündoğmuş'a gelişinde Hükümet Konağı önünde Kaymakam Selami Korkutata ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Öztürk, Korkutata'dan bilgi aldı. Daha sonra beraberindekilerle Yatılı Bölge Okuluna geçen Vali Öztürk, kamu kurumlarının amirleri, belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Gündoğmuşlularla bir araya geldi.

Toplantıda Kaymakam Korkutata'nın yaptığı sunumun ardından konuşan Vali Öztürk, göreve başlayalı üç buçuk ay olduğunu, Antalya'nın 19 ilçesini yerinde görmek için çalışma ziyaretlerini sürdürdüğünü kaydetti.

İlçenin büyük sorunları olmadığını, sağlıktaki personel açığının kısa sürede giderilmesi için çalışacaklarını belirten Öztürk, KÖYDES ve İl Özel İdaresinin içme suyu ve yol konularında programda var olan tamamlayıcı yatırımlarının devam ettiğini bildirdi.

Gündoğmuş'ta ormancılığın gelir kaynağı olduğunu vurgulayan Vali Öztürk, balcılık konusunda da iddialı olan ilçenin, bu konudaki sorunlarına çare üretilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Öztürk toplantıda belediye başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden ilçenin sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA