Vali Öztürk Gündoğmuş İlçesini Ziyaret Etti

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk çalışma ziyaretleri kapsamında Gündoğmuş ilçesinde incelemelerde bulunarak İlçe Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Öztürk Gündoğmuş İlçesini Ziyaret Etti
Vali Öztürk’ün Gündoğmuş ilçesi ziyaretine Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay katıldı.

Gündoğmuş ilçesinde Hükümet Konağı önünde Kaymakam Selami Korkutata ve protokol tarafından karşılanan Vali Öztürk, Kaymakamlığı ziyaret ederek makamda Kaymakam Korkutata’dan bilgi aldı.

Daha sonra beraberindekilerle Yatılı Bölge Okulu’na geçen Vali Öztürk, burada kamu kurumlarının amirleri, belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Gündoğmuşlularla bir araya gelerek İlçe Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Kaymakam Korkutata’nın yaptığı sunumun ardından konuşan Vali Öztürk, göreve başlayalı 3 buçuk ay olduğunu, Antalya’nın 19 ilçesini yerinde görmek için çalışma ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek ilk defa geldiği Gündoğmuş’un kendisine tanıdık bildik bir yer gibi geldiğini belirtti.

İlçenin çok büyük sorunları olmadığını dile getirerek sağlıktaki personel açığının kısa sürede giderilmesi için çalışacaklarını, KÖYDES ve İl Özel İdaresi’nin içme suyu ve yol konularında programda var olan tamamlayıcı yatırımlarının devam ettiğini söyleyen Vali Öztürk, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün de 18 kilometrelik yolu ihale ettiğini söyledi.

Kütüphanenin önemine değinen Vali Öztürk önümüzdeki dönemde kapanacak olan 3 belediyeden ilçe kütüphanesindeki personel açığının kapatılmasının uygun olacağını kaydetti.

Bu kadar yeşilin ormanın olduğu Gündoğmuş’da ormancılığın bir gelir kaynağı olduğunu belirten Vali Öztürk, balcılık konusunda iddialı olan ilçenin bu konudaki sorunlarına da çareler üretilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Öztürk toplantıda belediye başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden ilçenin sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA