Bartın KHB Genel Sekreteri Açıkgöz Açıklama Yaptı

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Devlet Hastanesinin acil bölümünün düzenlenmesi ve tadilat onarımının bittiğini bildirdi.

Açıkgöz, Ulus ve Köylerine Hizmet Derneği Başkanı Lütfi Okçu'nun ziyaretinde yaptığı konuşmada, en büyük hedeflerinin sağlık hizmetlerinde kalite ve hasta memnuniyetini arttırmak olduğunu belirtti.

Bu kapsamda ülke genelinde olduğu gibi ildeki hizmet sunumunda standartları yükseltmenin gayretiyle bir takım iyileştirmeler yaptıklarını ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Devlet Hastanesi acil bölümü düzenlenmesi ve tadilat onarımı bitti. Tefrişatın ardından hizmete girecektir. Yine Gecen köyüne yapılacak 400 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi ile ilgili projeler üzerinde çalışıyoruz. Kurucaşile ilçesi ve Kozcağız beldesinde kardiyoloji günleri yaptık. Testten geçirilen 100 hastanın 20'sinde kalp ritm bozukluğu, damar tıkanıklığı, koroner arter rahatsızlığı, tansiyon gibi bulgulara rastlandı. Bu sayede daha önce bu konuda bir sağlık kuruluşuna müracaat etmemiş olan hastalarda, belki de hayatlarına mal olacak bulgular önceden tespit edilmiştir."

Okçu da, genel sekreterliğin çalışmalarını basından takip ettiklerini kaydetti.

Ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Kaynak: AA