Megastar, Artık 'Sakinşehir'in Hemşehrisi

İzmir'in "Sakinşehir" ünvanlı ilçesi Seferihisar'da belediye tarafından düzenlenen Kurtuluş Günü kutlamalarında sahne alan Megastar Tarkan, “Doğa Sensin” konserinde şarkılarını 30 bin kişiyle birlikte söyledi.

Megastar, Artık 'Sakinşehir'in Hemşehrisi
Seferihisar Belediyesi ve Doğa Derneği işbirliğiyle Seferihisar Orhanlı Köyü’nde yapımı devam eden Doğa Okulu kurucularından olan Megastar Tarkan, 4 Eylül Çarşamba günü İstanbul Harbiye’de bir konser gerçekleştirmiş ve gelirini Doğa Okulu’na bağışlamıştı.

Tarkan, Seferihisar Doğa Okulu konserlerinin ikincisini ise Seferihisar’da ücretsiz halk konseri olarak gerçekleştirdi. İzzet Gül Stadyumu’nda gerçekleşen konseri yaklaşık 30 bin kişi izledi. Megastar Doğa Sensin isimli konserinde şarkılarını binlerce hayranıyla hep bir ağızdan söyledi.

BAŞKANLA SARMAŞ DOLAŞ
Sahneye çıkarak Tarkan’a ebru sanatı uygulanmış doğal taştan yapılan plaket hediye eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i Tarkan sahnede sarılarak karşıladı. Birbirlerine uzun süre sarılan Megastar ve Başkan Soyer izleyiclerden büyük alkış aldı. Sahnede bir konuşma yapan Başkan Soyer; “Bu umudu, mutluluğu, gururu bize yaşatan dünyanın en yüce gönüllü, en mütevazi, en büyüleyici doğa savaşçısı, doğa aşığı ve sanatçısı Tarkan’a, tüm Seferihisarlılar adına minnettarlığımızı, şükranlarımızı sunuyorum. Megastar Tarkan artık bizim megahemşerimiz. Bu plaket sadece bir anı değil, Seferihisar'ın, Seferihisarlıların gönüllerinin anahtarıdır. Seferihisar'ın bütün kapıları Tarkan’a sonuna kadar açıktır. Tarkan’la birlikte çıktığımız bu yolculukta ilk adım Doğa Okulunun kuruluşuydu. Emin olun ki bu yol arkadaşlığı her daim sürecek ve onu daha çok içimize alacağız, ortak projelerle, birlikte iz bırakmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA