Baykal’ı yiyen baronlar Kılıçdaroğlu’nu da götürecek

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, anamuhalefet partisi CHP ile ilgili yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Baykal’ı yiyen baronlar Kılıçdaroğlu’nu da götürecek
Gökçek, 'Sarıgül 'ü bastıra bastıra İstanbul büyükşehir belediye adayı yapacaklar, seçilemeyecek ve hemen kongre isteyecek CHP genel başkanı olacak' dedi.

CHP 'li vekillerin Gezi eylemleri ve son ODTÜ olaylarında ön safta yer alması nedeniyle artık marjinal bir parti olduğunu belirten Gökçek,“ Şu anda Türkiye 'ni yeni bir sol partiye ihtiyacı var. Bütün anarşi olaylarının başını çekiyor. Bu partinin aslında kapatılması lazım. Aslında bu olaylara karışan kişiler partiden atılmalı” dedi.

SARIGÜL BİTTİ GEÇMİŞ OLSUN

Daha önce CHP'li ilgili yaptığı doğru tahminle ‘CHP uzmanı' unvanı alan Gökçek yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Gökçek, “ Kılıçdaroğlu istese de istemese de Sarıgül geliyor. Kıstırdılar adamcağızı bitti geçmiş olsun. Sarıgül 'ü bastıra bastıra İstanbul büyükşehir belediye adayı yapacaklar, seçilemeyecek ve hemen kongre isteyecek CHP genel başkanı olacak. Kılıçdaroğlu artık yok. Kılıçdaroğlu'na ‘sende yiğitlik varsa karşı çıkta görelim, nasıl götürdük Baykal'ı' dediler. Bunu da bir şekilde götürecekler. Sarıgül son günlerde kimlerle buluştu. İstanbul baronları istiyor” dedi.