Başkan Topçuoğlu İncelemeler Yaptı

Yaklaşık 16 ay aradan sonra tekrar görevine başlayan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, belediye çalışmaların devam ettiği yerlerde incelemelerde bulundu.

Başkan Topçuoğlu İncelemeler Yaptı
Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, göreve dönüşünün ikinci gününde belediye çalışmalarını gezerek incelemeye devam etti. Fen İşleri ve Kaski Müdürü Tahsin Babaş ile birlikte incelemelerine devam eden Topçuoğlu, ilk önce Belediye tarafından Ulaşım Düzenleme ve Trafik İyileştirme Projesi kapsamında yürütülen Taşköprü Yolu Ataçkent Sitesi önündeki kavşak düzenlemesini inceledi. Daha sonra Kuzeykent Mahallesi’nde özel sektöre yaptırılan nikah ve düğün salonlarını inceleyen Başkan Topçuoğlu, burada çalışmaları devam eden 500 kişi kapasiteli çok amaçlı nikah salonu ile biri 500, diğeri bin 500 kişilik iki adet düğün salonuna ait inşaat alanlarını gezerek bilgi aldı. Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu daha sonra, belediyece yapımı geçtiğimiz yıl bitirilerek faaliyete geçirilen Kuzeykent Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu.

BAŞKANDAN VALİ BEKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, göreve başlaması dolayısıyla ilk makam ziyaretini Vali Erdoğan Bektaş’a yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çağılcı ile birlikte Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret eden Başkan Topçuoğlu, rahatsızlığı süresince kendisine göstermiş olduğu yakınlık ve ilgiden dolayı Vali Bektaş’a teşekkür etti. Vali Erdoğan Bektaş da yeniden göreve başlaması sebebiyle Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nutebrik ederek görevinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Topçuoğlu’nun Vali Bektaş’a yaptığı nezaket ziyareti, Kastamonu ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan sohbetle devam etti.
Kaynak: İHA