Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay Tosya’yı Ziyaret Etti

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde geçen hafta yeni binasına taşınan Tapu Kadastro müdürlüğünü Genel Müdür Davut Günay hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay Tosya’yı Ziyaret Etti
Genel Müdür Davut Günay’ı Belediye başkan yardımcısı Fazıl Ateş ve Tosya Tapu Müdürü Mustafa Esen karşılayarak hoş geldiniz dediler.Tosya Tapu ve Kadastro binasının açılış programına işlerinin yoğunluğu nedeni ile katılamadığını belirten Genel müdür Davut Günay nasip bu güne imiş diyerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Davut Günay konuşmasında, "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü öncelikli olarak vatandaş memnuniyetini ön plana alan bir hizmet anlayışını ilke edindiklerini dile getirerek, güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin hizmetlerinin daha modern bir merkezde yapılmasının hizmetlerin hızlılığı ve kalitesi açısından da büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Tosya Tapu ve Kadastro müdürlüğü bu yeni binasında vatandaşa daha iyi hizmet verecektir. Unutmayalım ki güler yüz sadakadır. Çalışan memurlarımız bunu bilerek hizmet vermektedir. Bu yeni binanın hizmete geçmesinde emeği geçen başta Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye başkanımız Kazım Şahin ve yardımcısı Fazıl Ateş ile Tosya Tapu Müdürü Mustafa Esen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan ziyaret sonrası Tapu Kadastro Müdürü Davut Günay yeni binanın hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA