Kuşadası Belediyesi’nden Vatandaşlara Kandil Simidi

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadir Gecesi nedeniyle, vatandaşlara 8 bin adet kandil simidi dağıtıldı.

Kuşadası Belediyesi’nden Vatandaşlara Kandil Simidi
Kuşadası Belediyesi'nin Kadir Gecesi dolayısıyla sahildeki iftar sofrası sırasında gerçekleştirdiği kandil simidi dağıtımına kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Yaklaşık 8 bin adet kandil simidinin bir saat boyunca vatandaşlara dağıtılmasının ardından, akşam saatlerinde de Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri ve köylerdeki camilerde de kandil simidi dağıtımı yapıldı.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “ Kadir Gecesi vesilesiyle vatandaşlarımıza 8 bin adet kandil simidi dağıtımını gerçekleştirdik. Bu anlamlı ve bin aydan hayırlı Kadir Gecesi’nde bizim de bir ikramımız olsun istedik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, kandil nedeniyle birlik ve beraberliğinin artmasını temenni ediyorum" dedi.

Kuşadası Belediyesi'nin kandil simidi etkinliğinden büyük mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar da, Belediye Başkanı M. Esat Altungün’e ve Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür ederek, Kadir Gecesi’nin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA