Başkan Altungün, Şehit Aileleriyle İftarda Buluştu

Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası merkezi ile bağlı belde ve köylerdeki şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

Başkan Altungün, Şehit Aileleriyle İftarda Buluştu

Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen anlamlı iftar yemeği, Charisma Hotel’de gerçekleştirildi.

Yemeğe, Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği üyeleri, Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri ve köylerdeki gaziler ve şehit ailelerinin mensuplarının yanı sıra, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Jandarma Komutanı Ferhat Aslan, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, CHP eski ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede ile muhtarlar ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Düzenlenen yemekte eşi Sebahat Altungün ile birlikte tüm şehit aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenen Başkan Altungün, her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleri gazileri ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirterek, vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam olduğunu vurguladı.
Kaynak: İHA